Nederland

Guerbet Nederland

GUERBET NEDERLAND B.V., onderdeel van de Guerbet Group, is gevestigd in Gorinchem (ZH). De Nederlandse vestiging coördineert alle activiteiten ten aanzien van de Nederlandse markt, zoals medische registratie, klinisch onderzoek, verkoop- en distributie activiteiten.

De GUERBET GROUP, gevestigd in Parijs (Villepinte) Frankrijk, houdt zich voornamelijk bezig met de ontwikkeling en productie van contrastmiddelen zoals die worden gebruikt in de hedendaagse medische radiodiagnostiek. De GUERBET GROUP beschikt over een zéér uitgebreid assortiment contrastmiddelen voor toepassing bij Röntgen- en MRI onderzoeken.

De GUERBET GROUP is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 70 landen met een twintigtal eigen vestigingen en/of vertegenwoordiging door agenten. Het aandeel van de GUERBET GROUP van het Europese verbruik van medische contrastmiddelen bedraagt 25%; wereldwijd is dit aandeel ongeveer 7%.

De huidige research- en ontwikkelingsactiviteiten van de GUERBET GROUP spitsen zich toe op een drietal belangrijke aandachtsgebieden te weten, oncologie, cardiovasculaire- en neuro-degeneratieve aandoeningen. Door middel van het onderhouden en regelmatig uitbreiden van diverse samenwerkingsverbanden op het vlak van medische wetenschap en "imaging" technologie wordt er constant voeling gehouden t.a.v. de allernieuwste ontwikkelingen op het vakgebied.